Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

Even voorstellen…

Ik probeer het nog maar eens, dat bloggen. Een half jaar geleden was ik er ook al mee begonnen, maar dat ging na enkele weken al de mist in. Bij deze een nieuwe poging.

Ik ben systeembeheerder bij PriorWeb, een bedrijf dat domeinnaamregistraties, mail- en webhosting, colocatie, dedicated services, … verzorgt en een van de weinigen in BelgiĆ« die PHP5 aanbiedt. Vorig jaar hebben we een nieuw mailsysteem gebouwd met spam- en virusfilter die nu meer dan 50.000 e-mailadressen huisvest.

Daarbuiten probeer ik me ook bezig te houden met fotografie, maar daarvoor valt het weer en mijn schema momenteel wat tegen. Ik beschik over: een Canon EOS 350D body met 18-55mm kitlens en een Canon EF 28-200mm lens. De volgende aankoop wordt een EF 50mm f/1.8 van canon.

Als het weer wat betert zorg ik voor een albummetje. Keep posted!
1 comment

1 Comment so far

  1. Slider » Blog Archive » Bibble Pro August 4th, 2006 20:30

    […] Zoals eerder vermeld hou ik me af en toe bezig met fotografie. Mijn Canon schrijft de foto’s weg in het Canon raw formaat (CR2). Nu is er ondersteuning onder linux via de open source pakketten ufraw en dcraw (met plugins voor gimp of digikam), maar die zijn niet echt denderend te noemen. […]

Leave a reply