Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

TV-Vlaanderen, nog even wachten

Normaal zou TVV een van deze dagen van start gaan met hun digitaal satellietaanbod in België, maar aangezien de commerciëlen VMMa (VTM, KanaalTwee en Jim) en SBS (VT4 en VijfTV) nog niet aan boord zijn, wordt alles een beetje uitgesteld.

Volges ZDNet zouden er echter toch al kaartjes en abo’s te verkrijgen zijn, maar nog niet wijd verspreid.

ZDNet kreeg ook nog wat cijfertjes van Astra: 350.000 gezinnen die een schotelset hebben, waarvan ongeveer de helft gericht op Astra. Van de 350.000 zouden er reeds 220.000 digitalen zijn, wat al een pak meer is dan digitale kabelabonnee’s. Als die allemaal een smartcard van TVV kopen en een abo nemen, dan is TVV ineens de grootste digitale tv-aanbieder.

Laten we nu eerst maar eens wachten op de lancering ervan 😉

Via: ZDNet.be
No comments

No comments yet. Be the first.

Leave a reply