Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

Kamagurkistan

Eergisteren met bloggende collega gaan kijken naar de nieuwste show van kamagurka, velen zullen hem wel kennen van de humo (cowboy henk en andere cartoons) of van de laatste show, waar hij het voorbije seizoen in zijn eigen rubriek Geen commentaar gaf over de actualiteit.

Het is de eerste keer dat ik een optreden van hem zag, en het viel wel in de smaak. Je kunt het een beetje vergelijken met wat hij deed in de laatste show.

De muziek werd onder andere verzorgd door zijn zoon Boris Zeebroek op de gitaar.

De show begon met kama die aan een tafeltje zat en op muziek een van zijn herkenbare cartoons tekende, boven de tafel hing een camera die alles live projecteerde op een scherm achteraan op het podium. Daarna een mix van muziek, filmpjes en vertellingen in de typische kamagurka-stijl. Nadien signeerde hij nog boeken en cd’s.

Zeker de moeite om eens naartoe te gaan 😉
1 comment

1 Comment so far

  1. Jimmy Cappaert April 7th, 2006 18:31

    Ik heb een gesigneerd boek, jij lekker niet!

Leave a reply