Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

Fw: Doorst.: Fw: ONMIDDELLIJK LEZEN EN DOORSTUREN NAAR IEDEREEN DIE JE KENT!!!!!!

Er is een nieuw virus dat blijkbaar de Sector Zero (sic) van uw harde schijf vernietigt waardoor uw hd dus onbruikbaar wordt. Het nieuws werd reeds bevestigd door AOL, CNN, Microsoft en McAfee. Het zou al op enkele uren tijd paniek gezaaid hebben in heel New York. Het berichtje heeft als onderwerp “A Virtual Card for You” (of misschien “The Budweiser Frogs”, de mail is niet geheel duidelijk daarover), dus je weet wat je te wachten staat als je er zo eentje ontvangt…
Ohja, Intel heeft aangekondigd dat er een nieuw en zeer vernielend virus bestaat! Dit keer met onderwerp “An Internet Flower for You”. Als je die krijgt.. VERWIJDEREN! DIRECT! Het vernielt namelijk al uw DLL-files waardoor uw kompjoeter niemeer opstart!

Nu… Gelieve dit door te sturen naar al uw kennissen, vrienden, klanten, leveranciers en plak het op de achterruit van uw wagen! Beter 25 keer lezen/ontvangen dan helemaal niet!

Extra! Ik kreeg een mailtje binnen van een jonge vader van 29 jaar. Zijn 10 jaar oude dochter heeft hersenkanker in haar jonge lijfje, maar AOL (weeral!) brengt de redding! Ze sturen namelijk een paar centjes per verstuurde mail met het vermelde onderwerp naar die jonge vader. Het is dus belangrijk dat je ook dit terug naar al uw vrienden, kennissen, klanten en leveranciers doorstuurt. Het is vermoedelijk een erge vorm van hersenkanker, want dat kindje is al bijna 6 jaar lang 10 jaar oud gebleven.

Dank voor uw aandacht en medewerking.




No comments

No comments yet. Be the first.

Leave a reply