Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

TV-Vlaanderen gelanceerd

Aangezien ik hier al eerder bericht heb over TVV, zal ik nu ook maar even de officiële lancering vermelden. Vandaag, op de dag van het beest, is TV-Vlaanderen dus officiëel van start gegaan. Waarom het zo lang geduurd heeft, is nu ook duidelijk. VTM, KanaalTwee, Jim, VT4 en VijfTV zitten nu ook op de satelliet. De onderhandelingen zijn uiteindelijk dus positief afgelopen … Nu nog afwachten of er veel volk zal overstappen naar TVV.

Ik heb net even de transponders opnieuw afgescand naar nieuwe zenders met mijn dreambox, en zowaar, daar zijn ze!

Het (gecodeerde) TV-Vlaanderenaanbod
De EPG is nog niet geheel up-to-date, enkel bij één en Ketnet/Canvas is die beschikbaar:

De EPG van de TV-Vlaanderenkanalen
Misschien ga ik binnenkort zo’n kaartje aanschaffen, dan komen er wel enkele screencaps aan 😉
No comments

No comments yet. Be the first.

Leave a reply