Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

Grafische talenten bij Het Laatste Nieuws

Iemand deed een vreemde ontdekking in de krant Het Laatste Nieuws, namelijk dat iemand zich ferm geamuseerd heeft met Photoshop. Alleen … het valt een beetje op.

Een commenter op de weblog van (pdw) lijkt de reden van de shop te kunnen verklaren. Als je de foto uit HLN vergelijkt met de foto van Belga/AFP, dan zie je dat die breder is onderaan de foto. Het tekstkader links staat niet over de foto, maar ernaast. Dus moest onderaan een beetje volk bijgekloond worden. Ik vraag me alleen af waarom, midden tussen het volk, enkele mensen 2 of 3 keer voorkomen. Dat terwijl er rechts nog genoeg volk stond dat netjes verplaatst kon worden 😉
Misschien kan de redactie van HLN beter eens een cursus photoshop volgen.

Via (pdw)
No comments

No comments yet. Be the first.

Leave a reply