Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

File

Gisteren kon ik een beetje uitslapen in de voormiddag, want er stond een nachtje werk voor de deur. Rond 12:00 vertrok ik richting kantoor. Op het nieuws al gehoord dat een deel van Oost-Vlaanderen half weggespoeld was door zware regenval, maar zelf had ik er geen last van. De E17 lag er netjes bij … tot ik in Lokeren kwam. Tot in Lokeren was er geen vuiltje aan de lucht, overal zon, hier en daar een wolkje. In Lokeren (en zover je kon zien in de richting van Antwerpen) was het donker en grijs en begon het al te druppelen. Na een 10-tal minuten (ongeveer rond 13:11) reed ik ineens in een file voor de Kennedytunnel, die begon in Kruibeke. Niet erg, dat gebeurt wel vaker. Gewoonlijk kan ik vrij vlot doorrijden en heb ik maar enkele minuten vertraging door die file.

Vandaag bleek het anders te zijn. Plots begon het nieuws te berichten over wateroverlast ter hoogte van de tunnel. En ik ging ook een pak trager vooruit dan normaal, gemiddeld 0.5 km/u schat ik zo 😉
Gewoonlijk vind ik het niet zo erg om in een file te staan, maar dit was even teveel van het goede. Uiteindelijk was het 14:45 toen ik door de Kennedytunnel reed. Het hele traject heb ik dus op 3 uur gedaan ipv anderhalf uur op normale dagen.

Om 15:00 aangekomen op kantoor, de nodige werken uitgevoerd, even het nieuwe speelgoed van Jimmy bekeken en om 16:00 terug vertrokken om opnieuw in de drukte terecht te komen. De rit naar huis verliep met een half uur vertraging.

Om 12:00 vertrokken, om 18:00 thuis. Dat is 6 uur, waarvan 5 in de wagen vandaag. Productief dagje!
2 comments

2 Comments so far

  1. Jimmy August 26th, 2006 17:20

    And I repeat, pechstrook! :p

  2. cedric August 26th, 2006 18:25

    De pechstrook was bezet door plassende filerijders en voorbijstuivende ambulances 😉
    Volgens Tom van Descom zou de Kennedytunnel enige tijd afgesloten geweest zijn.

Leave a reply