Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

Nieuw speelgoed

Ik heb mijn laptop intussen al sinds januari dit jaar en in dat jaar is die zowat dagelijks 8 tot 12 uur (en meer) in gebruik. Twee keer per week reist die mee naar Brasschaat om op kantoor te werken en de laatste 3 weken gaat die ook nog eens mee naar Brussel tijdens enkele migratiewerken. De lader wordt dus heel vaak opgerold en in mijn tas gepropt. Een week geleden heeft die eindelijk de geest gegeven. Of toch gedeeltelijk, want mits wat gepruts aan de kabel komt er toch nog leven in.

Ik ben bij CC@PS een nieuwe lader gaan halen, een universele van Kensington en intussen eens mijn dode pixels laten zien. Toen ik in de toonzaal ging rondkijken zag ik ineens een externe USB-harddisk staan van Toshiba, 250 GB voor 99 euro. Aangezien ik toch iets nodig had om backups op te nemen voor mijn laptop in herstelling gaat, heb ik me er eentje gekocht.

Straks nog wat backups gaan maken zodat mijn laptop binnenkan voor herstelling.
1 comment

1 Comment so far

  1. Slider » DAR December 21st, 2006 21:15

    […] Zoals vermeld in een van mijn vorige posts, moet ik dus mijn laptopschijf gebackupt zien te krijgen. Voordien backupte ik de belangrijkste bestanden op DVD’s, maar dat is redelijk wat puzzelwerk wegens de beperkte ruimte op zo’n schijfje. Mijn laptopschijf is 100 GB groot, waarvan de helft in gebruik (na wat opkuisen), dus die USB-schijf is perfect for the job. […]

Leave a reply