Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

Mooi weer …

… dus halen meer mensen hun auto van stal en knallen ze sneller op elkaar.

Vanmorgen naar Diegem gereden. Een traject van normaal een dik uur (zonder verkeer, bv. ‘s nachts), of anderhalf uur bij normaal spitsverkeer. Vandaag bijna 2,5 uur, waarvan een uur op de E40 tussen Wetteren en Affligem en een half uur op de ring van Brussel (Groot-Bijgaarden – Zaventem).

De voorbije weken is het ook feest op de ring van Antwerpen. Daar schuiven ze aan tussen de E19/Antwerpen Noord en de Kennedytunnel. Gelukkig is het een ring (min of meer, hij is niet helemaal gesloten ;)), dus kun je ook in de andere richting rijden. Nadeel is dat die rit 5 euro kost, je moet tol betalen aan de Liefkenshoektunnel.

Het weer vandaag:

  • 7u20: 19°C in Ieper
  • 8u00 : 21°C in Gent
  • 9u50: 24°C in Diegem
  • 14u30: 31°C in Mechelen
  • 15u00: 30°C in BrasschaatNo comments

No comments yet. Be the first.

Leave a reply