Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

TV Vlaanderen wordt duurder

Vandaag heeft TV Vlaanderen bekend gemaakt dat ze hun prijs (8,95 euro per maand) vanaf 1 juli omhoogschroeven naar 9,90 euro. Daarnaast valt de filmzender ActionNow weg uit het basispakket.

Aangezien ik over een basispakket spreek, betekent dit dat er nu ook een bijkomend pakket is: het pluspakket. Dat pakket biedt ActionNow terug aan, samen met 16 andere zenders, en dat voor 4,95 euro extra per maand.

De 16 zenders die erbij komen zijn:

 • Nickelodeon, vreemd dat die niet in het basispakket komt
 • MTV, idem
 • Sailing Channel: een kanaal voor de zeilers onder ons
 • France 4 en France 5
 • VH1 en VH1 Classic: de zenders die de doorslag geven om het pluspakket te overwegen
 • Boomerang: een kanaal voor kinderen van 4 tot 9 jaar
 • Jetix: nog een kanaal voor kinderen, van het Amerikaanse ABC
 • Dorcel TV: “erotiekfilms zonder geweld of sexisme”
 • MTV 2, MTV Hits, MTV Base en MTV Music. In totaal dus 5 MTV’s in totaal, niet direct iets waarvoor ik extra zou willen betalen
 • Zone Club: lifestyle
 • Zone Reality: 24/7 reality tv

Totaal: 13,90 euro. Dit is de prijs voor het pluspakket inclusief de zenders in het basispakket. Deze prijs verandert dus niet op 1 juli.
5 comments

5 Comments so far

 1. mr jacobs June 30th, 2007 22:11

  Eerst iets aanbieden en dan weer afnemen en tegelijk ook nog eens de prijs verhogen, typisch en natuurlijk moet dat weer kunnen ! Heel simpel voor mij mijn schotel staat binnenkort te koop. Leve de concurrentie!!

 2. jomme September 29th, 2007 14:27

  Zuurpruimen zijn jullie.
  En de concurrentie is nog altijd duurder

 3. Ronny November 7th, 2007 01:01

  Idd zuurpruimen! Tv vlaanderen is nog steeds goedkoper dan de concurrentie en vorige week hebben ze hun zenderaanbod al weer uitgebreid. dit keer met NASN en hustler. als je nu een pluspakket neemt bij tv vlaanderen dan zou je voor al die zenders bij telenet al gauw aan 25 euro per maand zitten in plaats van 13,90 bij tv vlaanderen.

  op hun website http://www.tv-vlaanderen.be/niettevredengeldterug staat trouwens ook een mooi vergelijkend overzichtje van wat je bij tv vlaanderen en bij de concurrenten betaalt…

 4. […] ik enkele maanden geleden schreef, heeft TV-Vlaanderen nu een Pluspakket. Intussen zijn er nog een paar zenders bijgekomen, namelijk […]

 5. grim December 2nd, 2007 23:08

  Ik ben van in het begin aangesloten bij tv – vlaanderen
  Wat stel ik vast , inderdaad dat het abo geld is opgetrokken en dat nieuwkomers 3 maand kunnen testen of geld terug en basta en dat wij die al een tijdje klant zijn een uitbreiding van het pakket kunnen nemen welliswaar tegen 3 maand de oude prijs maar voor een minimum looptijd van 1 jaar , dus na 3 maand 13 euro….
  Telenet is ook zo een marktleider ( lijder ) ben je klant sinds lang dan ben je de dupe , en je nieuwkomer dan slaan de cadeautjes je de pan uit. Kwestie van klanten rooien.
  We zullen er moeten aan wennen, bijten en op de grill….
  net als de visjes

Leave a reply