Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

Autopech

Pech gehad vandaag.

Iets voor 17u kwam er nog een telefoontje binnen, en die bleef hangen tot 17u15. Zo’n 20 minuten later dan normaal kwam ik aan het tankstation aan. Nadat ik volgetankt had, dacht ik te vertrekken, maar de wagen gaf geen kik meer. Na nog wat proberen uiteindelijk de VAB gebeld.

Een twintigtal minuten later kwam de depanneur aan. Na wat zoeken bleek dat er een kabeltje afgebroken was. Daar kwam dan nog bij dat de aansluiting van die kabel kapot was, waardoor hij een klein half uur bezig was met het loswrikken ervan.

Toen dat eindelijk gelukt was, heeft hij het kabeltje “provisoire” vastgehangen. Om 18u55 reed ik weg van het tankstation.

Om 20u15 was ik thuis, zo’n 2,5 uur later dan gewoonlijk.

Morgen de garage maar bellen. 😉
1 comment

1 Comment so far

  1. Slider - Blog van Cedric Dubois » Back! October 15th, 2007 16:13

    […] moest ik ook enkele keren naar de garage met mijn wagen. Eerst op onderhoud en om de reden van mijn panne te bekijken (afgebroken kabeltje). Bij het onderhoud merkten ze dat er ook ergens een olielek was. […]

Leave a reply