Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

Back!

En weer een hele tijd niets gepost. Het begint een zeldzaamheid te worden.

Net zoals Jimmy had ik er de laatste weken weinig tijd voor en de voorbije week weinig zin/inspiratie. Nu het terug kalmer geworden is, kunnen we andere dingen doen (oeps!).

We hebben dus een nieuwe site bij PriorWeb! Met de nieuwe site moesten ook alle controlepanelen in een nieuw kleedje gestopt worden en maakten we alles nog eens tweetalig (NL en EN).

Vorige week en deze week moest ik ook enkele keren naar de garage met mijn wagen. Eerst op onderhoud en om de reden van mijn panne te bekijken (afgebroken kabeltje). Bij het onderhoud merkten ze dat er ook ergens een olielek was. Aangezien het om KBC-autolease gaat, moeten ze voor elke stap die geld kost, eerst een aanvraag indienen. Eens het akkoord er was voor het controleren van het olielek en het herstellen van het kabeltje mocht ik terug. Het kabeltje werd hersteld, maar de reden van het lek werd niet gevonden aangezien de motor onderaan intussen volhing met olie. Ze hebben de motor dan maar afgestoomd. De volgende dag hebben ze opnieuw gecontroleerd en toen bleek dat de oliekoeler lekt. Nu is de herstelling ervan ook goedgekeurd en mag de wagen dinsdag opnieuw (en hopelijk voor de laatste keer) binnen.

Tot morgen!
No comments

No comments yet. Be the first.

Leave a reply