Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

Wie anders …

PriorzegelZoals velen hebben we vorige week een hoop (echte papieren) kerstkaarten verstuurd met De Post. Vorige woensdag hebben we die netjes voor 19u in de bus aan het postgebouw zelf gestopt.

Elke enveloppe was voorzien van een priorzegel, wat zou moeten betekenen dat de kaart de volgende werkdag zijn bestemmeling bereikt. Tot nu toe hebben we al van verschillende mensen gehoord dat onze kerstkaartjes nog steeds niet zijn aangekomen. Een familielid had zelf ook kaartjes verstuurd, zelfs al op maandag, en die zijn ook nog niet bedeeld. Nu hebben ze nog een dag om die kaarten te bezorgen, maar het lijkt me sterk dat die allemaal op tijd in de bus zullen liggen.

Misschien heeft een eenzame fakteur die mee naar huis genomen

Update: ze zijn vandaag (24 december) bezorgd!
No comments

No comments yet. Be the first.

Leave a reply