Slider – Blog van Cedric Dubois

Cedric Dubois

Lez Zeppelin

Jawel, Lez Zeppelin!

Zoals velen waarschijnlijk was ik op YouTube van clip naar clip aan het surfen via de “Related video’s”-box. Toen ik wat clips van Led Zeppelin aan het bekijken was, kwam ik de zoveelste coverpoging tegen van de groep, namelijk de alleen uit vrouwen bestaande covergroep Lez Zeppelin (maar ze laten zich niet uit over hun seksuele voorkeur ;)).

De clip die ik tegenkwam was hun versie van een van mijn favoriete nummers van Led Zeppelin: Dazed and confused. Prachtig gecoverd!

Dit is overigens ongeveer een jaar geleden in Belgiƫ (Verviers) opgenomen.

Lez Zeppelin heeft een eigen site (weinig info op te vinden), en een MySpace-pagina. Blijkbaar bestaan ze nu al een viertal jaar.
No comments

No comments yet. Be the first.

Leave a reply